Πολιτικές οργανώσεις, αντιφασιστικοί – αντιιμπεριαλιστικοί μετωπικοί σχηματισμοί και ανένταχτοι αγωνιστές αποφασίζουμε την κοινή κάθοδό μας στον δρόμο απέναντι στη σύνοδο του ΝΑΤΟ που λαμβάνει χώρα στην Ουάσιγκτον από τις 9 έως τις 11 Ιούλη.

Η φετινή σύνοδος του ΝΑΤΟ συμπίπτει με τα 75 χρόνια από την ίδρυση του πιο τρομοκρατικού ιμπεριαλιστικού οργανισμού του πλανήτη.

Οι αποφάσεις της συνόδου του ΝΑΤΟ θα ρίξουν λάδι στη φωτιά που έχει ανάψει ο μοναδικός ιμπεριαλιστικός άξονας ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ σε ολόκληρο τον πλανήτη, μέσα από την απόφαση για ολοκληρωτική στήριξη του ναζιστικού καθεστώτος του Κιέβου και της ασφυκτικής περικύκλωσης της Κίνας με αιχμή το κράτος μαριονέτα των ΗΠΑ την Ταϊβάν.

Την ίδια στιγμή το σιωνιστικό κράτος τρομοκράτης του Ισραήλ συνεχίζει με αμείωτη ένταση τη γενοκτονία του ηρωικού παλαιστινιακού λαού στη Γάζα, με τη στήριξη του ίδιου ιμπεριαλιστικού άξονα.

Η κυβέρνηση και σύσσωμη η αστική αντιπολίτευση, παρά τις επιμέρους μη ουσιαστικές διαφοροποιήσεις, στηρίζουν ολόπλευρα ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ, παραδίδοντας εδάφη και μετατρέποντας τη χώρα σε στόχο αντιποίνων.

Για να σταθούμε απέναντι σε αυτή την κατάσταση, καλούμε σε μαζική συμμετοχή την εργατική τάξη, τον λαό και την νεολαία στη διαδήλωση με κατεύθυνση την πρεσβεία των Αμερικανών ιμπεριαλιστών και του σιωνιστικού κράτους τρομοκράτη του Ισραήλ την Πέμπτη 11 Ιούλη στις 19:00 στο Μέγαρο Μουσικής.

 

ΝΑ ΗΤΤΗΘΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ Ο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ – ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΗΣ ΜΟΝΑΧΑ Ο ΛΑΟΣ

ΕΞΩ ΑΠΟ ΝΑΤΟ- ΕΕ / ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΝΑΤΟ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ – ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

 

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ

Μοιραστείτε το άρθρο